Dobry-Host.info - Hosting Domeny

Niezbędne informacje o firmach oferujących hosting, serwery, domeny i nie tylko.

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Witam serdecznie wszystkich na nowym forum poświęconym tematyce hostingu, domen oraz ogólnie pojętego tworzenia stron WWW. Zapraszam do rejestrowania nowych kont oraz udzielania się w życiu forum. Mam nadzieję, że wspólnie stworzymy ciekawe, obfite w przydatne informacje miejsce w sieci.

#1 16-08-2007 09:56:26

admin
Administrator
Od: Pyrlandia
Serwis

[promocje] www.domeny.pl

Z okazji 10 lecia istnienia firmy, domeny.pl ogłosiła promocje na domeny. Z tego co się orientuję (a mogę się mylić) w tej chwili jest najbardziej korzystna oferta jeśli chodzi chociażby o domeny krajowe (.pl). Poniżej przykładowe ceny:

regionalne - 0.88 zł
.pl - 8.88 zł
.com.pl - 8.88 zł
.eu - 8.88 zł
.info - 8.88 zł
.com - 8.88 zł

Oferta wydaje się ciekawa. Ciekawa na tyle, że sam zakupiłem tam kolejną domenę.

Polecam profesjonalne pozycjonowanie oraz sponsoring stron.

#2 18-08-2007 19:05:17

DoGeR
New member
Od: Żywiec
Serwis

Re: [promocje] www.domeny.pl

Tak, tylko w jakiej cenie jest przedłużenie umowy po roku ?

#3 20-08-2007 14:40:07

admin
Administrator
Serwis

Wiadomo, jak w każdej ofercie promocyjnej. Żadna z firm nie jest na tyle głupia, żeby mimo ceny promocyjnej nie zarobić ;-). W wyniku braku informacji na stronie, rozmawiałem z jedną miłą Panią z helpdesku domeny.pl i poinformowała mnie, że takich informacji nie znajdzie się na stronie, co jest moim zdaniem dosyć dużym uchybieniem. Otrzymałem jednak info, że przedłużenie domeny.pl to koszt 100 zł, a w przypadku domeny .net (i pewnie innych funkcjonalnych) 75 zł netto.

#4 20-08-2007 15:26:29

DoGeR
New member
Od: Żywiec
Serwis

To wychodzi na to że przez te promocje drożej wyjdzie smile

#5 20-08-2007 16:21:58

admin
Administrator
Serwis

To jest normalna polityka prawie wszystkich firm rejestrujących domeny w naszym kraju, dlatego domeny (poza .pl) kupuje za granicą wink.

Stopka forum