Dobry-Host.info - Hosting Domeny

Niezbędne informacje o firmach oferujących hosting, serwery, domeny i nie tylko.

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Witam serdecznie wszystkich na nowym forum poświęconym tematyce hostingu, domen oraz ogólnie pojętego tworzenia stron WWW. Zapraszam do rejestrowania nowych kont oraz udzielania się w życiu forum. Mam nadzieję, że wspólnie stworzymy ciekawe, obfite w przydatne informacje miejsce w sieci.

#1 03-08-2007 17:27:11

admin
Administrator
Od: Pyrlandia
Serwis

Witajcie

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum dobry-host.info. Mam nadzieję, że forum to będzie stanowiło dla Was ciekawe źródło informacji oraz pomoże nawiązać znajomości, nie tylko biznesowe. To tyle tytułem wstępu. Może teraz trochę o sprawach technicznych.

Jako silnik wybrałem punBB, ze względu na jego mniejsze obciążenie serwera w stosunku do innych silnków (phpBB, itp). Dodatkowo chciałbym aby głównym towarem na tym forum były cenne informacje a nie shoutboxy i tego typu bajery nie koniecznie potrzebne w wymianie informacji. Co do wyglądu to akurat ta skórka mi się spodobała, jednak w każdej chwili możecie zmienić ją na bardziej przyjazną w swoim profilu (jeśli oczywiście założycie konto). Forum jest wyposażone w style, z których myślę, że każdy wybierze coś dla siebie i będzie mu się łatwiej i przyjemniej korzystało z forum. Jeśli nie zauważyliście to forum posiada również przyjazne URLe, dzięki czemu myślę, że roboty wyszukiwarek nie będą miały problemów z indeksacją Waszych wpisów. Nie musicie też zmieniać strefy czasowej (jeśli oczywiście jesteście w Polskiej strefie czasowej), gdyż ustawiłem to globalnie dla całego forum. To chyba tyle.

Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć miłego użytkowania.

--
Pozdrawiam,
Administrator forum

Polecam profesjonalne pozycjonowanie oraz sponsoring stron.

Stopka forum